perjantai 17. huhtikuuta 2009

HEJSAN NU ÄR VI PÅ NÄTET!!!

Hejsan, nu är vi på nätet!!!

Äntligen har Bosse också tagit steget ut på webbens vingar... Lite problem med maskinen och en matte med datahandikap. Håppas verkligen att ni (syskonen där  i Sverige) förstår min svenska, kanske ändå bättre än finska! De här är alldeles första gång jag sysslar med det här så ha tålamod. Nu är det dags att ta lite nya bilder och försöka fixa de hit med! 

Vad det hörs till Bosse, ja det vill ni kanske veta mer om..

Bosse bor alltså på en gård i Åbo skärgården. Vi är en familj med Matte, Husse och Liv 6år samt storebror Lucas 9 år. Här bor även en borzoi-hane Eppu 4,5 år, katten Prima 10 år och islandshästen Trolle 24 år. Ja och så skall vi inte glömma "flickorna" ca. 60 suggor med smågrisar. 

Bosse har tagit sin plats i familjen och i våra hjärtan med stor stil. Han är så pigg och alltid glad, färdig till lek och lite hyss hittar man ju på förstås. Han har piggat upp Eppu så att man tror det är två valpar i stället för en i huset. 

Ännu har vi inte varit till ngn hundklubb. Vi har ca.60-70 km väg till närmaste klubb. Troligtvis blir det Åbo brukshundsklubb vi skriver in. Inga kelpien på nära håll heller, därför är det jätteroligt att läsa vad ni gör med era hundar där i Sverige.

Nu är det dags att dra halaren (Åverall, häter det väl..)på och titta in hos flickorna om där har familjen vuxit, kanske de väntar på mat också.

Hej o vi hörs, Kram Bosse och matte

2 kommenttia:

Bosse Bomerang kirjoitti...

Testar att lägga in kommentar Bosse

Pär & Busy kirjoitti...

Hallå där!
Vad kul att Bosse också har en blogg. Nu kan vi följa honom också och kommer kika in här ofta.

Hälsningar från Busy med familj i Karlskoga (värmland)