sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Mera nytt denna vecka

Söndagens träning bestod av en tom gammal hälsostation och dagis! Byggnaden skall rivas på måndagen så vi passade på tillfället att köra sök i den nästan tomma byggnaden.

3 våningar som vi kunna söka i. Den kusliga och mörka källaren, och två vanliga våningar. Trappan till trädje våningen var en modell som är öppen mellan trappstegen, där var det några som helt vägra gå upp. 

Bosse hade 2 figuranter inne. 1. satte inne under diskbänken och 2. var inne i ett elskåp(litet rum som var mörkt). In i huset och söka söka... Där blanda han bort sej för det fungerar ju inte på samma sätt som ute med lukten. Han var säker på att figgen var inne i väggen motsatt till elskåpet.. Dåften kom ju ut från skåpet och stannade vid väggen, lite billig var han då jag bade honom ännu söka skåpet och se DÄR var ju gubben! Då hade han redan varit en sväng in i skåpet, här ser  man hur hunden litar på nosen i stället för ögonen!

Mycket nyttig övning! Nu såg man att Bosse är självsäker på olika ytår, trappår och går i från me,j även om jag stannar på andra våningen så jobbar han på självständigt.

1 kommentti:

Biggan kirjoitti...

Duktig kille Bosse är. Jättesynd att du inte kunde vara med på anlagsprovet. Kanske vi kan få till att testa, om du har möjlighet att komma när det är MT. Kram o hälsa allihop så gott o en liten extrapuss till Bosse från släkten här.